fredag den 16. december 2011

Oasis har et super godt musik anlæg, derfor hører hele havnen i Scarborough marina lige nu reggae. Besætningen er efterhånden kravlet udaf køjerne og bevæger sig straks over i vores ny lånte Chrysler, Oasis skal på roadtrip, vi skal finde kænguruer i massevis.
Igår aftes røg Simon, Niels, Jens og jeg <(Thomas) endnu engang over på den prisbelønnede fiske restaurent, de har udviklet en uimodståelig ret som består af et halv meter højt tårn dekoreret af alverdens seafood:-)
I kabyssen diskuteres det kort hvem som skal lave havregrød:-) glæder mig til at høre resultatet, havregrød er vigtig.
Rigtig god dag til folk derude
Kh Thomas og resten af Oasis-besætningen

2 kommentarer:

  1. Kære besætning - og særligt Thomas ...... vi prøver lige igen - har lidt begynder vanskeligheder med bloggen :-) Vi ønsker jer en fantastisk sejlads. Vi nyder at læse jeres indlæg på bloggen - og tak for de forrygende billeder. Vi tænker meget på jer imens vi sidder med ind i pejsen, varme hjemmestrikkede sokker og gløgg eller julethe i hånden. Vi vil også lige ønske jer en rigtig god jul - på havet antager vi - og et godt nytår. Mange knus og tanker fra hele din familie: far, mor, Peter, Karoline, Martin, Emma, Erik og mormor.

    SvarSlet
  2. Tak for en dejlig hilsen. Vi sidder i solskinnet, rører lidt i havregrøden og er ellers klar til den sidste klargøringsdag inden forhåbentlig afgang imorgen. Kærlig hilsen, thomas

    SvarSlet